Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

dissabte, 24 de setembre del 2011

Pollastre a la mel







- 4 cuixes de pollastre
- 4 cullerades de mel
- sal i pebre
- herbes provençals (o les us en vinguin de gust)
Pintem amb una micona d'oli d'oliva el fons d'un recipient apte per anar al forn (jo utilitzo sempre vidre) i col.loquem les cuixes, les espolsem amb sal, pebre i les herbes provençals i hi posem una cullerada de mel a sobre de cada cuixa, afegim mig got d'aigua i posem a coure al forn a 200º uns 30 minuts.

La mel te nombroses qualitats nutricionals i terapèutiques, afavoreix la digestió i és lleugerament laxant, entre d'altres.
El pollastre és un aliment baix en greix i conté àcid fòlic i vitamina B3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada