Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

diumenge, 18 de setembre del 2011

Cassoleta de bajoques amb botifarres



- 200 grams de bajoques
- 1 botifarra crua
- ½ botifarra negra
- 1 ceba petita
- 1 parell de grans d’all
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
- 1 rajolí de vi negre

Comencem per rentar i tallar les bajoques i les coem al vapor 10 minuts.
Tot seguit, trossegem les botifarres i les saltem en una paella amb l’oli, la ceba picadeta i els grans d’all (una mica aixafats amb un cop de ma de morter), afegim les bajoques,la sal, el pebre i un rajolí de vi negre i ho fem coure 10 minuts a foc lent.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada