La massa:
200
grams de farina
1
cullerada de sucre
½
got de llet
100
grams de mantega
1
pessic de sal
Barregem
la farina amb el sucre, afegim la mantega a bocinets i ho treballem fins que
sembli serradures, afegim la llet i la sal i ho amassem fins que quedi suau, finalment ho deixem reposar un parell d’hores a la nevera.
El farciment:
- 400 grams de carbassa
- 2 ous
- 125 ml. de crema de llet
- 150 grams de formatge emmental
- sal i pebre
Pelem i tallem a dauets la carbassa i la bullim 15 minuts, passat aquest temps l'aixafem amb amb una forquilla i la reservem.
Batem els ous amb la crema de llet, afegim la carbassa, el formatge, sal i pebre al gust i go barregem suaument.
Allisem la massa amb un corró i folrem amb
ella un motlle (de parets baixes) untat amb oli fi, aboquem el farciment, i ho coem
al forn preescalfat a 180-200º uns 40 minuts.
La carbassa conté vitamines A, C, D i E i potassi.
Conté molta fibra, per tant ajuda al bon funcionament del budell, te propietats antiinflamatòries i afavoreix l'eliminació de líquids.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada