Recordeu......tot eco!
-200 grams de farina
-1 pebrot verd, 1 de vermell i 1 de groc (per la variació cromàtica... o tots del mateix color, tant se val)
-1 pebrot verd, 1 de vermell i 1 de groc (per la variació cromàtica... o tots del mateix color, tant se val)
-1 culleradeta de llevat
-2 ous
-1/2 tasseta oli d'oliva verge
-1 tasseta de llet
-2 ous
-1/2 tasseta oli d'oliva verge
-1 tasseta de llet
-100 grams de formatge curat ratllat
- sal i pebra negra molta
Cal rentar acuradement i trossejar els pebrots.
Posar els ous, l'oli, la llet, la sal i el pebre en un pot i ho batem be, ara hi aboquem la farina i el llevat i tornem a batre-ho. Afegim els pebrots i el formatge, ho barregem i ho aboquem a un motlle pintat amb oli o mantega i espolsat amb un xic de farina (si és de silicona no cal).
Ho posem al forn previament escalfat a 180º uns 20-25 minuts. Ho deixem refredar una mica estoneta i...ja estarà llest per endrapar!
Posar els ous, l'oli, la llet, la sal i el pebre en un pot i ho batem be, ara hi aboquem la farina i el llevat i tornem a batre-ho. Afegim els pebrots i el formatge, ho barregem i ho aboquem a un motlle pintat amb oli o mantega i espolsat amb un xic de farina (si és de silicona no cal).
Ho posem al forn previament escalfat a 180º uns 20-25 minuts. Ho deixem refredar una mica estoneta i...ja estarà llest per endrapar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada