- 4 iogurts gregs
- 1 culleradeta d'alfàbrega
- 1 culleradeta de menta
- 1 culleradeta d'herbes de provença
- 1 culleradeta d'orenga
- sal i pebre (si en voleu)
Aboquem els iogurts en un bol, afegim les herbetes, la sal i el pebre i ho barregem molt be.
- 1 culleradeta d'alfàbrega
- 1 culleradeta de menta
- 1 culleradeta d'herbes de provença
- 1 culleradeta d'orenga
- sal i pebre (si en voleu)
Aboquem els iogurts en un bol, afegim les herbetes, la sal i el pebre i ho barregem molt be.
Ho posem en una gasa, la lliguem i la col.loquem en un colador que situem sobre un recipient de manera que quedi penjat, així el sèrum que deixi anar es quedarà en el recipient. Hem de deixar-ho així ben be 24 hores a la nevera.
Quan ho treiem haurem d'apretar la gasa amb el formatge dins per tal que deixi anar el líquid que quedi....voilà formatget natural i deliciós per menjar amb amanides o amb tot allò que imagineu!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada