- mantega
- un rajolí d'oli d'oliva verge
- farina
- llet
- nou moscada i sal
En una paella desfem la mantega amb un rajolí d'oli (per tal que la mantega no es cremi), afegim la farina i remenem per tal d'integrar-ho be. A foc suau anem afegint llet a poc a poc, remenant sense parar amb moviments circulars perquè no s'aferri, afegim sal i nou moscada i continuem afegint llet i remenant fins coseguir una consistència de crema espesa (segons la volem) i fina.
Hi ha qui hi posa ceba...jo no li'n poso per tal de no modificar el gust dels aliments que acompanyarà.
Alimentació i d'altres cabòries des del punt de vista d'una afectada de SQM, EM/SFC i FM.
Els aliments ecològics
Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada