Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

dimecres, 14 de setembre del 2011

Pèsols ofegats


- 400 grams de pèsols ben tendres
- 1 ceba
- 100 grams de pernil
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
- menta

Comencem per desgranar els pèsols, tot seguit tallem la ceba a juliana i el pernil a dauets o trossets.  Saltem lleugerament la ceba i el pernil amb una mica d’oli i ho posem
en una cassola amb els pèsols, un polsim de sal i pebre i menta picada, ho cobrim d’aigua i ho fem coure 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada