Massa
200 grams de farina
1 cullerada de sucre
½ got de llet
100 grams de mantega
1 pessic de sal
Barrejar la farina amb el sucre, afegir la mantega a bocinets i treballar-ho fins que sembli serradures, afegir la llet i la sal i amassar-ho fins que quedi suau, deixar-ho reposar un parell d’hores a la nevera.
Amb aquesta massa pots fer pastissos del que et vingui de gust, dolços i salats....
Farcit
400 grams de pastanagues
200 grams de sucre
200 grams d'ametlles moltes
2 ous
200 ml. de nata liquida
100 grams de mantega
1 llimona
Ratllar les pastanagues i coure-les en una paella amb la mantega uns 15 minuts a foc lent, afegir el sucre i coure-ho una estona més, retirar-ho del foc, afegir l’ametlla i la pell ratllada de la llimona i barrejar-ho.
A banda batre els ous amb la nata...afegir el preparat de pastanaga ja fred i barrejar-ho tot.
Allisar la massa amb un corró i folrar amb ella un motlle (de parets baixes) untat amb oli, abocar el farciment, coure-ho al forn preescalfat a 180-200º uns 40 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada