Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

dimarts, 13 de setembre del 2011

Empedrat

- 500 grams de mongetes
- 1 tomàquet de Montserrat gran
- 1 ceba
- Olives  negres
- Oli d'oliva verge
- sal i pebre
- menta

Comencem per rentar be tots els ingredients, tallem la ceba en juliana, el tomàquet a trossos no gaire grans i trossegem les olives. Ho amanim amb oli, sal, pebre i menta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada