Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

diumenge, 18 de setembre del 2011

Torradetes de Santa Teresa



Per aprofitar el pa sec....
- Llesques de pa sec
- Llet
- Ous
- Sucre
- Canyella
- Oli d’oliva verge

Tallem el pa sec en llesques ni massa gruixudes ni massa primes i les remullem en llet, tot seguit les passem per ou batut i les fregim en una paella amb oli calent (no massa perquè no se’ns cremin). Les col.loquem en una safata i les espolsem amb força sucre i canyella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada