Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

dilluns, 12 de setembre del 2011

Pastís de formatge i remolatxa

Recordeu que tots els ingredients han de ser ecològics.....
-400 grams de formatge fresc cremós
-400 grams de remolatxa cuita
-6 ous
-200 grams de sucre
-60 grams de farina

Posar tots els ingredients en un recipient (la remolatxa, trossejada) i triturar amb la batedora. Abocar-ho  en el motlle (que haurem pintat amb mantega i espolsat amb sucre) i deixar-ho reposar mitja horeta. 
Preescalfar el forn a 180º i coure el pastís tapat uns 30 minuts, destapar-ho i continuar coent 15 minuts més.
Punxar-ho amb un escuradents per comprovar si ja està cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada