Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

diumenge, 11 de març del 2012

Verduretes saltejades amb soja i arròs


- 2 troncs d'api
- 4 pastanagues
- 300 grams de cols de Brussel.les
- 400 grams d'espinacs
-2 naps
- 250 grams d'arròs
- oli d'oliva
- Salsa de soja

Comencem per rentar, pelar i tallar en bastonets la pastanaga, els tronc d'api i els naps, rentem els espinacs i els reservem, bullim 5 minutets les cols de Brussel.les.
 En una paella amb oli saltem les pastanagues, l'api i els naps, afegim les cols i finalment els espinacs, ho saltem tot plegat uns 3 minuts, afegim la salsa de soja i ho remenem be, passat un minut apaguem el foc i ho reservem tapat.
Bullim l'arròs en una olla amb aigua i sal i una punteta de gingebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada