Pastís
- 500 grams de carabassa
- 3 ous
- 200 ml. de crema de llet
- 2 cullerades de farina de blat de moro
- 50 grams de sucre
- canyella
Base
- 1 paquet de galetes
- 100 grams de mantega
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega (una mica calenta) amb aquesta massa folrem la base d'un motlle (jo n'utilitzo de silicona) i ho premsem amb l'ajuda d'una cullera. Ho posem a la nevera mentre preparem la crema.
Tallem la carabassa a trossets, la coem en una cassola amb 4 cullerades d'aigua, el sucre i la canyella a foc lent uns 15 minuts.
Un cop s'hagi refredat una mica hi afegim els altres ingredients i ho triturem fins tenir una crema ben fina. Ho aboquem sobre la base de galeta.
Tenim 2 maneres de coure-ho:
-Microones, 15 minuts a potència màxima, un cop acabat deixar-ho reposar 5 minuts abans d'obrir el micro.
- Forn, 20 minuts a 180º amb la funció d'aire.
Pot menjar-se tebi o fred, com a primer plat acompanyat amb rúcula, canonges o enciam o bé de postre o berenar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada