El pastís
- 5 peres
- 2 iogurts
- 3 ous
- 2 cullerades de farina de blat de moro
- 50 grams de sucre
La base
- 1 paquet de galetes
- 100 grams de mantega
Comencem per triturar les galetes i les barregem amb la mantega (una mica calenta), folrem amb aquesta massa la base d'un motlle (jo l'utilitzo de silicona) i ho premsem be ajudant-nos amb una cullera. Ho posem a la nevera mentre preparem la crema.
Pelem i trossegem les peres, les posem en un bol amb tots els altres ingredients i ho triturem ben finet.
Ho aboquem sobre la base de galeta.
Podem coure-ho de dues maneres...a escollir:
- Al microones, 15 minuts a potència màxima, un cop acabat deixar-ho reposar 5 minuts abans d'obrir el micro.
- Al forn, 20 minuts a 180º amb la funció d'aire (si en teniu).
Es pot menjar tebi o fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada