- 2 pits de pollastre
- 4 cebes tendres
- 2 cullerades de curry
- 250 ml. de brou de pollastre
- 1 col
- Oli d'oliva
- Sal
Comencem per rentar i trossejar la col, la bullim en una olla amb aigua i sal.
Tallem els pits de pollastre a trossets i la ceba tendre a tiretes, en una paella amb oli saltem la ceba i quan estigui gairebé tendre afegim el pollastre i l'enrossim, afegim el curry, ho barregem be i hi tirem el brou, ho fem coure 8 o 7 minuts.
Ho servim acompanyat de la col.
Hola! t'he vist pel FB i he entrat amb curiositat. Ara, per distreure'm de tans problemes m'ha donat molt per la cuina i vaig fent invents... El cas és que vull deixar una adreça d'un grup que tenen botiga a Barcelona i han obert una a Sant Cugat, on visc. La varietat de productes no és inmensa però en canvi val la pena, el que tenen està molt bo. Es diu "Sinmas" i també tenen portal web. Ho faig perquè anem recollint adreces recomanades, així de senzill.
ResponEliminaT'afegiré al meu bloc en català, el Lletres al Vent on també he pujat alguna recepta.