Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

diumenge, 11 de març del 2012

Ous farcits


-8 ous
Farcit de formatge
- Crema de formatge fresc
- Olives

Farcit de sobrassada
- Sobrassada
- Mel
-Anxoves

Bullir els ous, pelar-los i tallar-los per la meitat, enretirar els rovells per fer el farcit.

Farcit de formatge: aixafar i barrejar els rovells amb la crema de formatge i omplir els ous amb aquesta barreja, decorar-los amb olives negres per sobre.

Farcit de sobrassada: Barrejar be la sobrassada amb la mel i els rovells, omplir els ous i decorar-los amb una anxova. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada