Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

divendres, 17 d’agost del 2012

Galetones de mantega


200 ml. de nata
1 ou sencer
2 rovells d'ou
200 gr. de sucre
200 gr. de farina

Hem de batre els ous amb el sucre fins que ens quedi una crema ben esponjosa, afegim la farina i la nata i continuem batent fins que tinguem una massa fina. La posem en una mànega pastissera i anem fent rodonetes sobre una plata de forn lleugerament pintada amb oli o coberta amb paper de forn. Aquestes galetones es couen molt ràpid, amb el forn preescalfat a 180º en 6 o 7 minuts ja les tindrem....cal deixar-les refredar una mica abans de posar-les en una llauna on podrem conservar-les un munt de dies ( si és que duren més d'un parell d'hores)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada