Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

divendres, 17 d’agost del 2012

Amanida de patata


10 patacons o patates petites
3 raves
3 ous
1 cogombre
oli d'oliva
menta fresca
sal i pebre

Comencem per rentar les patates i les bullim amb pell. Coem els ous. Un cop  s'ha refredat pelem les patates i els ous i els tallem a rodanxes. Rentem el cogombre i els raves i els tallem també a rodanxes.
Ho col.loquem tot al plat, ho amanim amb l'oli i ho espolsem amb pebre i la menta fresca picada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada