Per el pa de pessic
- 250 grams de farina
- 250 grams de sucre
- 3 ous
- 2 tassetes de llet
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- la pell ratllada d'una llimona
- 15 grams de llevat
- un pessic de sal
Com sempre, comencem per batre els ous amb el sucre, afegim la pell ratllada de la llimona i la sal, ara és el moment d'afegir, alternativament, la llet i l'oli i batre-ho tot una mica més.
En un altre recipient posem la farina barrejada amb el llevat, fem un forat al mig com si fos un volcà i hi tirem dins la crema. Amen barrejant-ho a poc a poc fins que no quedin grumolls.
Aboquem la massa en un motlle de parets altes pintat amb un xic d'oli i espolsat amb farina i ho posem al forn preescalfat a 180º, estarà llest en 30-40 minuts. No se us acudi obrir el forn abans dels 30 minuts, s'abaixaria!!
Un cop fred el tallem en 3 rodanxes i el farcim amb melmelada de síndria. I ara toca la cobertura!
Cobertura de xocolata
- 150 grams de mantega
- 2 cullerades de llet
- 200 grams de xocolata negra
Ratllem la xoxolata i la deixatem al llet i la mantega desfeta ,ho posem al foc no massa fort i anem remenant tota l'estona fins que espesseixi. Ho retirem del foc i esperem a que estigui tèbia.
Ara tirem la xocolata per damunt del pastís de manera de quedi tot ben cobert i tot seguit ho posem a la nevera, en una hora aproximadament estarà llest per menjar. Nyam!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada