Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

diumenge, 27 de novembre del 2011

Galetes de canyella


300 grams de farina
125 grams de mantega
100 grams de sucre
1 ou
canyella en pols

Comencem per batre l'ou, hi afegim el sucre, la farina, canyella al gust i la mantega estovada. Ho treballem molt be fins aconseguir una pasta que es desenganxi del recipient.
Agafem bocinets de pasta, fem boletes i les aixefem amb les mans. Les col.loquem en una safata amb paper vegetal i ho enfornem al forn preescalfat a 180º uns 20 minuts (depèn del tamany)
o fins que veiem que estan rosses. Les deixem refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada