Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

diumenge, 27 de novembre del 2011

Madalenes de canyella


- 2 ous
- 3 tassetes de sucre
- 2 tassetes de llet
- 2 tassetes d’oli
- canyella en pols
- 6 tassetes de farina
- 2 cullerades de llevat
Hem de batre els ous amb el sucre fins que tinguem una massa de color groc claret, afegim la farina, el llevat i la el suc i la canyella en pols, i alternativament l’oli i la llet. Ho  batem de nou fins obtenir una massa fina. Omplim els motlles de magdalenes més o menys fins a la meitat i ho posem al forn preescalfat a 180ª. Triguen uns 15 minuts a estar cuites.
Bon esmorzar i berenar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada