Base
- 20 galetes
- 2 cullerades de mantega
Pastís
- 300 grams de crema de formatge fresc
- 2 ous
- 2 iogurts
- 2 cullerades de farina de blat de moro
Cobertura
- 1 cullerada de mantega
- 100 grans de crema de formatge fresc
- 2 cullerades de sucre
- 2 cullerades de xarop de grosella
Comencem per triturar les galetes i les barregem amb la mantega tèbia, cobrim la base d'un motlle (si pot ser de silicona millor que millor, que haurem pintat amb una miqueta d'oli), ho aixafem i allisem amb una cullera per tal que quedi ben compacte. Ho reservem a la nevera.
Batem els ous amb el formatge, els iogurts i la farina i ho aboquem sobre la base de galeta. Ho posem al microones a màxima potència (800) 12 minuts (puja de fora a endins) i esperem 5 minuts més abans de treure'l, la massa baixarà, no us n'amoïneu, és normal, i el deixem refredar.
Preparem la cobertura batent tots el ingredients. L'escampem per sobre el pastís i cap a la nevera!! (l'hem de deixar refredar ben be 3 hores)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada