Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

dissabte, 25 d’agost del 2012

Conserves

A l'estiu l'hort és exuberant i li retem homenatge elaborant totes  les conserves que ens ajudaran a passar l'hivern omplint la taula de sabors encisadors.... ceba caramelitzada, pebrot escalivat, pastanaga al vapor, salsa de tomàquet amb verduretes, bajoca al vapor, pastanaga caramelitzada, albergínia escalivada, verduretes saltejades, carbassó al vinagre, pebrot verd comfitat....






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada