Alimentació i d'altres cabòries des del punt de vista d'una afectada de SQM, EM/SFC i FM.
Els aliments ecològics
Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
divendres, 17 d’agost del 2012
Amanida freda de llenties i arros
250 gr. de llenties cuites
250 gr. d'arròs
150 gr. de tonyina al natural
3 pastanagues
1 cogombre
olives negres
una cullerada de mantega
oli d'oliva i salsa de soja per amanir
Comencem per coure l'arròs. Rentem, pelem i tallem a daus les pastanagues i el cogombre.
En una paella escalfem la mantega i hi saltegem la pastanaga.
Muntem el plat barrejant l'arròs (ja fred), les llenties, la tonyina, les olives, el cogombre i la pastanaga (cuita i escorreguda). Preparem l'amanit emulsionant 1/2 gotet d'oli d'oliva amb un raig (escàs) de salsa de soja.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada