Alimentació i d'altres cabòries des del punt de vista d'una afectada de SQM, EM/SFC i FM.
Els aliments ecològics
Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
divendres, 17 d’agost del 2012
Albergínia i patata al forn
4 albergínies grans
4 patates grans
formatge emmental
formatge parmesà
oli d'oliva
sal
orenga
Comencem per rentar les patates i coure-les amb la pell en aigua amb una punteta de sal gruixuda. Un cop fredes les pelem i aixafem.
Rentem les albergínies i les tallem a làmines d'uns 4 mm. de gruix i les disposem en una safata de forn pintada amb oli. Ho enfornem a 200º 8 minuts.
Preparem una safata fonda lleugerament pintada amb oli i hi disposem una capa de patata, formatge emmental, a sobre una capa d'albergínia i formatge parmesà. Anem fent capes i ho acabem amb formatge emmental i parmesà i orenga espolsat per sobre. Ho gratinem 10 minuts.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada