Alimentació i d'altres cabòries des del punt de vista d'una afectada de SQM, EM/SFC i FM.
Els aliments ecològics
Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
divendres, 17 d’agost del 2012
Amanida d'angules i formatge
enciam
ruca
100 gr. d'angules
1 tomàquet negre
80 grams de brie
oli d'oliva
all
sal i pebre
Rentem i tallem l'enciam i la ruca, també rentem el tomàquet i el tallem en 4 grills i el formatge brie en làmines gruixudetes.
En una paella amb oli ben calent daurem l'all tallat laminat i saltegem les angules, rectifiquem la sal i el pebre.
Disposem en el plat l'enciam i la ruca, a sobre posem les angules i al voltant el tomàquet i el brie. Ho reguem lleugerament amb l'oli de coure les angules.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada