Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

diumenge, 19 de maig de 2013

Conserves

És temps de fer conserves per poder gaudir, ara que s'acosta l'estiu, dels fruits que la terra ens ha donat durant l'hivern. Donada la meva manca d'energia vaig fent molt a poc a poc.....us deixo una mostra de la feina feta fins ara.


Xucrut, coliflor, faves, api, tirabecs, pastanagues, porros, mongeta, carxofes, col, bledes, mandarines, confitats de ceba tendre, api, bledes, pastanaga i ceba caramelitzades i crema de llimona.

1 comentari:

  1. Gracies Maria, segur que ens poden ser molt útils els teus coneixements.

    ResponSuprimeix