-250 grams d'arròs
- 1 ceba
- 3 pastanagues
- 1 botifarra negra
- mantega
- formatge parmessà
- brou vegetal
Comencem per tallar i picar la ceba i pelar
i trossejar les pastanagues. En una paella amb un raig d’oli i 2
cullerades de
mantega fregim la ceba a foc lent dins que estigui transparent, afegim les pastanagues i les saltegem un parells de
minuts, afegim la botifarra tallada a rodanxes,
hi tirem l’arròs i li donem un parell de voltes, Ara és el moment afegir
una part del brou, anem remenant i quant comenci a assecar-se n’afegim
una mica
més i així successivament fins que només ens quedi una mica de brou. Ara
afegim
el formatge i 1 cullerada de mantega i remenem be, afegim la resta del
brou i anem
remenant tota l’estona fins que quedi cremós (uns 5 minuts). Ho
enretirem i
servim.
És una manera diferent de coure l’arròs, queda
cremós per fora i cruixent per dins, bonissim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada