Els aliments ecològics

Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.

He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Variació de Tsatsiki


- 6 cebes
- Mantega
- Oli d'oliva verge
- Panses o dàtils
- 2 iogurts

Comencem per tallar la ceba a rodanxes primes, en una paella posem la mantega i un raig d'oli i hi coem la ceba a foc lent fins que estigui transparent, afegim les panses o els dàtils trossejats i ho saltegem un parells de minuts. Ho reservem i un cop estigui tebi hi aboquem els iogurts i ho remenem be.
És molt bo com guarnició per peix o carn, o per menjar-ho com amanida, però a mi m'agrada especialment posat a sobre d'una torrada de pa integral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada