- 300 grams d’arròs
- 1 ceba
- 100 grams de pèsols
- 150 grams de pernil
- 150 grams de pernil
- 3 cullerades de mantega
- 1 raig d’oli d’oliva
- 150 grams de parmesà em pols
- 500 ml. de brou
Comencem per tallar i picar la ceba . Coem els pèsols al vapor i els reservem. En una paella amb un raig d’oli i 2
cullerades de
mantega fregim la ceba a foc lent dins que estigui transparent, afegim
el pernil talladet i ho saltegem un parells de
minuts,
hi tirem l’arròs i li donem un parell de voltes, Ara és el moment afegir
una part del brou, anem remenant i quant comenci a assecar-se n’afegim
una mica
més i així successivament fins que només ens quedi una mica de brou. A mitja cocció hi tirem els pèsols. Ara
afegim
el formatge i 1 cullerada de mantega i remenem be, afegim la resta del
brou i anem
remenant tota l’estona fins que quedi cremós (uns 5 minuts). Ho
enretirem i
servim.
És una manera diferent de coure l’arròs, queda
cremós per fora i cruixent per dins, bonissim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada