Alimentació i d'altres cabòries des del punt de vista d'una afectada de SQM, EM/SFC i FM.
Els aliments ecològics
Com tots sabeu, els aliments ecològics són força més cars que els "normals" (pena d'adjectiu, quan allò normal hauria de ser el menjar natural), és per això que hem de buscar la manera de tenir aliments no tractats amb pesticides ni productes químics. Quan es viu a ciutat això és complicat... és per això que vull parlar-vos de les cooperatives de consum i dels horts cooperatius, són una bona solució tant pels aliments com perquè fomenten una cultura i uns valors de respecte amb la terra i l'entorn.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
Aquí a Reus he trobat L'Hortiga, http://www.hortiga.org/ i n'estic molt satisfeta amb el funcionament i els resultats, us animo a que busqueu cooperatives similars.
He volgut incloure també, un recull de receptes que vaig començar quan la meva filla era molt petita amb la idea (absurda) que, potser li faria gràcia quan fos gran..., amb tot el meu amor per l'Alícia.
dissabte, 16 de juny del 2012
Patates gratinades amb botifarra i alli i oli de mel
- 1 kg. de patates
- 1 botifarra negra
- oli d'oliva
- 1 ou
- llorer
- 1 cullerada de mel
- sal
Comencem per pelar i tallar les patates i les bullim al vapor amb sal i un parell de fulles de llorer. Reservem.
En una apella amb una mica d'oli saltegem lleugerament la botifarra tallada a rodanxes, afegim la patata i li donem un parell de tombs.
Preparem un all i oli amb oli d'oliva, sal, l'ou sencer i una cullerada de mel.
Disposem les patates i la botifarra en una safata i hi posem l'all i oli per sobre. Ho gratinem 10 minuts.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada