-
500 ml. d’aigua
-
250 gr. de sucre de canya bio
-
El suc de 4 llimones
-
La pell ratllada d’1 llimona
-
1 branqueta de canyella (si voleu)
-
2 clares d’ou
Posem a bullir
l’aigua, el sucre i la branqueta de canyella (li dona un toc especial) per tal
d’aconseguir un almibar ( ni massa fort ni massa lleuger) retirem la canyella i
el deixem refredar...quan sigui tebi li afegim el suc de les llimones i la pell
ratllada, ho remenem fins que quedi ben barrejat i ho posem a la nevera ( a la
part més freda) ben be 4 hores (jo acostumo a preparar-lo la nit anterior).
Ara és el moment de
muntar les clares a punt de neu ben fort, un cop muntades anem incorporant la
preparació a poc a poc i barrejant-ho amb moviments suaus de baix a dalt fins
que estigui tot ben lligat. Ho posem inmediatament a la geladora. Un cop acabi
el programa ho fiquem al congelador en un recipient apte. S’ha de treure 5
minuts abans de servir i ho podem acompanyar amb una mica de canyella
espolsada, unes fulles de menta o unes virutes de xocolata .
La principal
diferència entre el sorbet i el gelat és la consistència.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada